Ons basismerk OK€ herkent u makkelijk aan het OK€ logo. Als u extra vriendelijk wilt zijn voor uw portemonnee, is OK€ een prima keuze. Het heeft een groot assortiment met dagelijkse producten, voor de laagste Poiesz prijs. Denk bijvoorbeeld aan knakworst, frisdrank of macaroni. Maar ook aan honden- en kattenvoer.

 

Allergenen

Boodschappen doen met een allergie is niet altijd makkelijk. Gelukkig is er veel informatie terug te vinden op de verpakking. De allergenenwetgeving verplicht Poiesz om de aanwezigheid van allergenen (er zijn 14 allergene stoffen vastgesteld door de Europese Unie) aan te geven in de ingrediëntendeclaratie. Naast het vermelden van de aanwezigheid van allergenen wordt op de OK€ producten zelfs nog de mogelijke aanwezigheid van sporen van pinda’s of noten vermeld.

 

Om het u wat makkelijker te maken zijn de volgende lijsten op te vragen via de klantenservice:

 

- lijst van gluten en glutenvrije OK€ artikelen.

- lijst van melkeiwit- en lactosevrije OK€ artikelen.

 

Van belang om te vermelden is dat deze lijsten een momentopname zijn. Gedurende het jaar kunnen zich wijzigingen voordoen in de samenstelling van een product. Het is dus noodzakelijk om de ingrediëntendeclaratie op de verpakking te blijven lezen.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.