Poiesz Promovideo's

 

Bekijk hieronder de video van de PC in Franeker waar ons Promoteam bij was om lekkere appeltjes uit te delen. 


 

Wat een geweldige sportieve dag was het afgelopen zaterdag met de Mar-athon in Sneek rond het Sneekermeer! Ons Promoteam was erbij met frisse appeltjes om uit te delen. Bekijk hieronder de video! 


 

Ons Promoteam was ook bij het Concours Hippique in Buitenpost. Samen met onze gelukkige winnaars met de actie uit de Poiesz voordeelfolder én met een fris appeltje om uit te delen aan de bezoekers. Bekijk hieronder de video! 


 

 

Heb jij het Promoteam al gespot deze zomer? Deze week zijn ze natuurlijk ook van de partij tijdens de Sneekweek! Bekijk hieronder de video! 


 

 

Samen met 100 prijswinnaars hebben we de finaledag van het SKS Skûtsjesilen 2014 meegemaakt. Natuurlijk ontbrak ook ons Promoteam niet bij deze bijzondere dag. Bekijk hieronder de video! 


 

 

 

Het Promoteam was bij de Fiets4Daagse Drenthe. Bekijk hieronder de video! 


 

 

 

De 9e Jeugd Sponsor Actie is vrijdag 11 april 2014 tijdens het Jeugd Sponsor Gala feestelijke afgesloten. In het WTC Expo in Leeuwarden zijn de deelnemende verenigingen blij gemaakt met sponsorbedragen variërend van € 636,- tot € 1.834,- per vereniging.  Daarnaast hebben de populaire artiesten Ralf Mackenbach, Tim Douwsma, Monique Smit en Gers Pardoel optredens verzorgd. Bekijk hier de video. 

 

 Het Poiesz Promoteam heeft in de zomer van 2013 diverse regionale evenementen bezocht waar zij onder andere appeltjes voor de dorst uitdeelden. Op verschillende campings en jachthavens maakten zij de gasten blij met een flyer waarmee heel voordelig een vers ontbijtje kon worden gescoord in één van onze winkels. Bekijk hieronder de video’s van de evenementen waar het Promoteam bij aanwezig was! Ook hebben we vastgelegd hoe een klant die 1 minuut gratis winkelen heeft gewonnen door de winkel racet om zoveel mogelijk boodschappen te scoren.

 
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.