Pasta met kipdijfilet champions en zwarte olijven
Boodschappenlijstje

4 personen

300 gram penne

250 gram champignons

1 rode ui

75 gram zwarte olijven

300 gram kippendijen

1 zak Bertolli pastasaus Formaggi e Basilico

Olijfolie

Toevoegen aan boodschappenlijstje

Bereidingswijze

Kook de pasta penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Snijd ondertussen de champignons in vieren en de rode ui in halve ringen. Halveer de olijven.

Snijd als laatste de kippendijen in blokjes. Verhit 2 eetlepels olie in een grote pan of wok en bak hierin de kippendijen goudbruin en gaar.

Voeg dan de gesneden champignons toe en bak deze mee. Voeg als laatste de rode ui toe en bak deze nog even kort mee.

Voeg tenslotte de inhoud van de zak Bertolli pastasaus Formaggi e Basilico toe, samen met de olijven en verwarm het geheel nog even goed.

Nog meer Wat Maak Je Menu recepten

Onder de 20 Aan jongeren onder de 18 jaar verkopen wij geen alcoholische dranken en tabak. Nog geen 25 jaar? Laat dan je legitimatie zien. De wekelijkse slijterij aanbiedingen zijn verkrijgbaar bij de slijterij van uw Poiesz supermarkt. In de supermarkten in Bergum (Mr. O. van Veenweg), Grou en Hurdegaryp hebben wij geen slijterij. Derhalve zijn de slijterij aanbiedingen helaas niet verkrijgbaar in genoemde supermarkten.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.