Pasta met sugocasa rucola en ricotta
Boodschappenlijstje

4 personen

2 flesjes à 250 ml Grand’Italia Sugocasa tradizionale

1 zak à 500 gram Grand’Italia Penne

1 zakje à 75 gram rucola

4 rundersaucijzen

4 eetlepels ricotta kaas

Parmezaanse kaas

Vloeibare Croma voor bakken en braden

Toevoegen aan boodschappenlijstje

Bereidingswijze

Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verhit 2 eetlepels Croma in een koekenpan. Bak hierin de rundersaucijzen goudbruin.

Verwarm ondertussen de Sugocasa gedurende 10 minuten op laag vuur. Roer nu de pasta door de saus. Verhit het geheel nog enkele minuten tot het goed warm is.

Serveer het gerecht samen met de rucola en schep op elk bord 1 eetlepel ricotta kaas bovenop de pasta. Strooi er vervolgens naar smaak Parmezaanse kaas overheen. 

Nog meer Wat Maak Je Menu recepten

Onder de 20 Aan jongeren onder de 18 jaar verkopen wij geen alcoholische dranken en tabak. Nog geen 25 jaar? Laat dan je legitimatie zien. De wekelijkse slijterij aanbiedingen zijn verkrijgbaar bij de slijterij van uw Poiesz supermarkt. In de supermarkten in Bergum (Mr. O. van Veenweg), Grou en Hurdegaryp hebben wij geen slijterij. Derhalve zijn de slijterij aanbiedingen helaas niet verkrijgbaar in genoemde supermarkten.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.