Voorbeeld persbericht Poiesz Jeugdsponsoractie

Voorbeeld persbericht Poiesz Jeugdsponsoractie

 

  

Plaats, dag maand 2017

  

P E R S B E R I C H T

  

(naam vereniging of sportclub) wil mensen in beweging brengen voor de 12e Poiesz Jeugd Sponsor Actie

 

alternatief:

 

- (naam vereniging of sportclub) moedigt mensen aan om Jeugd Sponsor Munten te sparen door boodschappen te doen bij Poiesz

 

Elke club of vereniging heeft een verlanglijstje. Bovenaan het verlanglijstje van (naam sportclub of vereniging) staat dit jaar: (spaardoel voor de jeugd).

 

De bedoeling is om dit via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van (naam sportclub of vereniging) helpt u al mee. Extra munten worden uitgegeven bij extra aanbiedingen, zodat klanten van Poiesz supermarkten tegelijkertijd euro's voordeel krijgen op hun boodschappen. Via de Facebookpagina van Poiesz kunnen mensen ook op ons stemmen en aan het einde van de Jeugd Sponsor Actie krijgen de 50 verenigingen met de meeste stemmen 500 extra sponsormunten. Onder de stemmers worden elke week 5 Poiesz waardebonnen verloot t.w.v. € 100,-

 

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van (naam sportclub of vereniging), hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugdafdeling.

 

Deze munten wordt gratis verstrekt bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van (naam sportclub of vereniging) is te vinden bij de Poiesz supermarkt in (plaatsnaam). De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 6 februari t/m 2 april 2016 bij Poiesz supermarkten. 

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

 

naam sportclub of vereniging

 

naam contactpersoon

 

e-mailadres

 

n.a.w.-gegevens

 

telefoonnummer

 

website

 

 

 

 

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.