Pistolet met noorder hotdog, zuurkool en mosterdsaus
Boodschappenlijstje

4 personen

4 noorder hotdogs

1 pak à 500 gram Krautboy zuurkool naturel

100 gram katenspek

4 pistolets

De Marne Franse mosterd saus

Perfekt olijfolie traditioneel

Toevoegen aan boodschappenlijstje

Bereidingswijze

Kook de zuurkool volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat deze daarna uitlekken in een vergiet.

Omwikkel de hotdogs met katenspek. Verhit 2 eetlepels olijfolie in de koekenpan en bak hierin de worstjes met katenspek in 4 minuten goudbruin. Keer het regelmatig.

Snijd de pistolets intussen met een scherp mes in de lengte doormidden en besmeer de onderste helft naar smaak met mosterd. Verdeel hierover wat zuurkool.

Leg 2 hotdogs met katenspek bovenop de zuurkool en leg de bovenkant van de pistolet weer bovenop.

Nog meer Wat Maak Je Menu recepten

Onder de 20 Aan jongeren onder de 18 jaar verkopen wij geen alcoholische dranken en tabak. Nog geen 25 jaar? Laat dan je legitimatie zien. De wekelijkse slijterij aanbiedingen zijn verkrijgbaar bij de slijterij van uw Poiesz supermarkt. In de supermarkten in Bergum (Mr. O. van Veenweg), Grou en Hurdegaryp hebben wij geen slijterij. Derhalve zijn de slijterij aanbiedingen helaas niet verkrijgbaar in genoemde supermarkten.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.