Pittige viscurry met cherrytomaatjes
Boodschappenlijstje

4 personen

1 pak à 250 gram pangasius filet naturel
2 uien
1 schaal à 250 gram cherrytomaatjes
500 gram broccoli
1 schaal à 20 gram verse koriander
300 gram Perfekt basmati rijst (pak à 400 gram)
1 zakje Knorr vissaus
1 bakje à 100 gram Sum & Sam boemboe groene curry
1 blik à 400 ml Sum & Sam kokosmelk
Sum & Sam wokolie

Toevoegen aan boodschappenlijstje

Bereidingswijze

Kook 300 gram basmati rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit een eetlepel wokolie in een ruime hapjespan. Snipper de uien en fruit deze ca. 4 minuten in de hapjespan. Voeg de groene curry boemboe, de kokosmelk en 75 ml water toe aan de ui en breng het geheel aan de kook. Snijd de pangasius filet in grove stukken en voeg toe aan de andere ingrediënten in de hapjespan. Laat de pangasius filet afgedekt met een deksel in circa 8 minuten gaar worden.
Verhit ondertussen een ruime hoeveelheid water in een pan. Snijd de cherrytomaatjes in 2 stukken. Verwijder de broccoliroosjes van de stronk. Kook de broccoliroosjes in ca. 4 minuten beetgaar, giet ze af en voeg ze de laatste 2 minuten, samen met de gesneden cherrytomaatjes, toe aan de viscurry in de hapjespan.
Maak ondertussen de vissaus volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking. Snijd de koriander fijn. Schep de rijst op een bord met de viscurry er overheen. Garneer met de gesneden koriander en giet er vissaus naar smaak overheen. Eet smakelijk!

Serveersuggestie: Amstel Radler 0.0%

Nog meer Wat Maak Je Menu recepten

Onder de 20 Aan jongeren onder de 18 jaar verkopen wij geen alcoholische dranken en tabak. Nog geen 25 jaar? Laat dan je legitimatie zien. De wekelijkse slijterij aanbiedingen zijn verkrijgbaar bij de slijterij van uw Poiesz supermarkt. In de supermarkten in Bergum (Mr. O. van Veenweg), Grou en Hurdegaryp hebben wij geen slijterij. Derhalve zijn de slijterij aanbiedingen helaas niet verkrijgbaar in genoemde supermarkten.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.