Besparen op boodschappen

Soms is het fijn om een beetje extra te besparen op boodschappen. Bijvoorbeeld voor het doen van de boodschappen van een barbecue in de zomer, een paasontbijt of een verjaardagsfeestje kunt u veel besparen door nét de aanbiedingen er even uit te zoeken. Bij Poiesz supermarkten hebben we alle aanbiedingen voor u in een overzicht gezet zodat u in één oogopslag de artikelen voor u eruit kiest. Zo maken we besparen op uw boodschappen eenvoudig!

Zegels sparen voor besparen op boodschappen

Naast de reguliere wekelijkse aanbiedingen is het bij Poiesz supermarkten ook mogelijk om te sparen voor gratis cadeaus. Dit doet u door spaarzegels te verzamelen die u ontvangt bij iedere €2,50 aan boodschappen. Daarnaast zijn er regelmatig aanbiedingen waarbij u meerdere zegels ontvangt. De zegels plakt u op een spaarkaart, en wanneer u de spaarkaart vol heeft (100 zegels) kunt u daar € 2,50 contant voor krijgen. Echter, u kunt er ook voor kiezen een cadeau te ontvangen. Deze kunt u zelf uitkiezen uit onze jaarcatalogus: besparen op boodschappen wordt zo dus extra leuk!

Up-to-date blijven van besparen op boodschappen

U kunt eenvoudig op de hoogte blijven van de wekelijkse aanbiedingen door de aanbiedingenpagina in de gaten te houden. Echter, daarnaast kunt u deze aanbiedingen ook in de gaten houden door onze folder door te bladeren. Hierin zijn, naast de wekelijkse aanbiedingen, ook een aantal recepten en acties opgenomen. Besparen op boodschappen voor de lekkerste recepten doet u dus door onze folder door te lezen! Daarnaast kunt u voor een groot aanbod recepten terecht op onze receptenpagina waarmee u eenvoudig de lekkerste gerechten op tafel zet!

Besparen op boodschappen met acties

Naast het besparen op boodschappen vindt u bij Poiesz regelmatig verschillende acties. Deze acties variëren van het sparen voor vrijkaarten voor een evenement tot het aanmelden voor een wijnproeverij. Deze acties vindt u in onze folder, of u bekijkt onze actiepagina op onze website.