Beste medewerker van Poiesz,

GEEF JE OP ALS POIESZ BUDDY EN HELP OUDEREN & KWETSBAREN

 

Ouderen en kwetsbaren in het Noorden hebben meer dan ooit hulp nodig. Bijvoorbeeld om boodschappen te doen. Hier krijgen we de afgelopen tijd veel vragen over. Wil jij die hulp geven? Meld je dan via deze pagina aan als Poiesz buddy! Als Poiesz buddy doe je tijdens de coronacrisis vrijwillig boodschappen voor een oudere of kwetsbare. Dit kan iemand zijn die je kent, maar het kan ook een persoon zijn die aan Poiesz kenbaar heeft gemaakt graag boodschappenhulp te willen ontvangen.


Je zult er geen dagtaak aan hebben, want er zal slechts af en toe een beroep op je worden gedaan. Maar het is zeker nuttig en dankbaar werk. Iets om trots op te zijn!

 

 

  1. Samen maak je de boodschappenlijst of je haalt het lijstje op
  2. Je doet boodschappen en brengt ze.
  3. Je regelt samen (vooraf of achteraf) de betaling en afhandeling.

 

Geef je op als Poiesz buddy

Laat hieronder je gegevens achter. Als er in jouw regio een match is dan ontvang je de contactgegevens van de oudere of kwetsbare. Zo kun je eerst (telefonisch) kennismaken en afspraken maken over bijvoorbeeld het boodschappenlijstje en de betaling en bezorging van de boodschappen. Klikt het niet? Geen probleem, je bent tot niets verplicht. Worden jullie het wel eens? Dan wensen we je veel succes. En nogmaals: we zijn trots op je!

Poiesz > Poiesz buddy 2020 > Opgaveformulier Poiesz Buddy 2020

*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.