Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 69 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 5000 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Hulpkrachten Workum

Voor ons filiaal te Workum zijn wij op zoek naar enthousiaste hulpkrachten (M/V) voor diverse afdelingen: de afdeling KW, de afdeling kassa, de afdeling AGF, de afdeling bakkerij / kaas en de afdeling vleeswaren / vlees.

 

Het gaat hierbij om medewerkers die doorgaans 2 tot 12 uur per week werkzaam willen zijn in de supermarkt. Een rooster wordt in overleg bepaald, echter je dient wel op een aantal dagdelen in de week beschikbaar te zijn.

 

Waar dien je aan te voldoen?

  • Je bent beschikbaar op een aantal dagdelen in de week;
  • Je bent flexibel in de uitvoering van je werkzaamheden;
  • Je dient zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken;
  • Je beschikt over een grote mate van klantvriendelijkheid;
  • Je bent minimaal 15 jaar oud voor de afdeling KW;
  • Je bent minimaal 16 jaar oud voor de andere afdelingen;
  • Je bent woonachtig in Workum of in de directe omgeving.

 

Het salaris van een hulpkracht is conform de VGL-CAO en afhankelijk van je leeftijd.

 

Voor vragen c.q. verdere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met één van de kaderleden van filiaal Workum, te bereiken onder telefoonnummer 0515-541695.

 

Heb je interesse in een baan als hulpkracht bij Poiesz Supermarkten B.V.? Dan kun je hieronder een sollicitatieformulier hulpkracht invullen.

 

 

 

 

Solliciteer direct als hulpkracht

Locatie

*
Indien je in een supermarkt wilt werken, geef dan hier onder aan in welke(e) filia(a)l(en) je bij voorkeur zou willen werken.

Personalia

Opleiding

Beschikbaarheid

Vakantie

Overig

Vul hier niets in a.u.b.