Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 69 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 5000 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Vacature hulpkrachten kassa Drachten centrum - doordeweekse dagen!

Kom werken bij de Poiesz in Drachten Centrum!

 

Wij zoeken enthousiaste

Hulpkrachten (M/V)

voor de afdeling Kassa voor de doordeweekse dagen

 

Ben jij opzoek naar een bijbaan voor door de week, omdat je bijvoorbeeld een tussenjaar hebt of anderzijds beschikbaar bent? Dan hebben wij een leuke vacature!

We zijn opzoek naar jou als jij:

 

  • graag aan de slag gaat als kassamedewerker op de afdeling Kassa in de Poiesz supermarkt en het daarnaast ook leuk vind andere werkzaamheden op te pakken in de winkel;
  • 2 tot 12 uur per week beschikbaar bent;
  • in ieder geval overdag beschikbaar bent op een aantal doordeweekse dagen, met als voorkeur dinsdag, woensdag en donderdag;
  • klantvriendelijk, flexibel en zelfstandig bent;
  • net zo goed houdt van samenwerken in een team;
  • woonachtig bent in Drachten of in de directe omgeving.

 

Het salaris van een hulpkracht is conform de VGL-CAO en afhankelijk van je leeftijd. Let op: je bent minimaal 16 jaar oud voor deze functie.

 

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met één van de kaderleden van filiaal Drachten, te bereiken onder telefoonnummer 0512-515557. Zij vertellen jou graag meer over de inhoud van deze functie.

 

Heb je interesse in een baan als hulpkracht bij Poiesz Supermarkten B.V.? Dan kun je hier een sollicitatieformulier invullen.