Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 69 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 5000 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Gespecialiseerd winkelmedewerk(st)er Harlingen i.c.m. BBL

Kom werken bij de Poiesz in Harlingen!

 

Wij zoeken een enthousiaste

Gespecialiseerd winkelmedewerk(st)er

eventueel in combinatie met het volgen van een BBL- opleiding

voor alle voorkomende werkzaamheden in de supermarkt en waarbij het openen en/of afsluiten van de winkel in ieder geval tot je takenpakket zal horen

 

Opzoek naar een baan of een baan in combinatie met het volgen van een werken en leren traject (BBL) bij Poiesz? Dan hebben wij een superleuke vacature! We zijn opzoek naar jou als jij:

 

  • graag aan de slag gaat als gespecialiseerd winkelmedewerk(st)er in de Poiesz supermarkt;
  • contract uren in overleg, zowel een contract als hulpkracht (2 – 12 uur per week) als een contract voor vaste uren per week behoort tot de mogelijkheden;
  • in ieder geval beschikbaar bent in het weekend en tijdens vakanties;
  • eventueel doordeweeks nog een aantal dagdelen beschikbaar bent;
  • in het bezit bent van een diploma sociale hygiëne en BHV, of bereid bent deze via ons te halen;
  • klantvriendelijk, flexibel en zelfstandig bent;
  • net zo goed houdt van samenwerken in een team;
  • woonachtig bent in Harlingen of in de directe omgeving.

 

Het salaris van een  hulpkracht is conform de VGL-CAO en afhankelijk van je leeftijd. Let op: je bent minimaal 21 jaar oud voor deze functie.

 

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met de heer J. Tichelaar, bedrijfsleider filiaal Harlingen, te bereiken onder telefoonnummer 0517-417666. Hij vertelt jou graag meer over de inhoud van deze functie.

 

Enthousiast? Reageer dan! Vul een online sollicitatieformulier in op onze website www.werkenbijpoiesz.nl.