Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 69 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 5000 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Vacature hulpkrachten afdeling DKW en afdeling vleeswaren/kaas Harlingen

Kom werken bij de Poiesz in Harlingen!

 

Wij zoeken enthousiaste

HULPKRACHTEN (M/V)

voor de afdeling DKW en de afdeling vleeswaren/kaas

 

Op zoek naar een bijbaan bij Poiesz, bijvoorbeeld omdat je een tussenjaar hebt van school of anderzijds beschikbaar bent? Dan hebben wij twee superleuke vacatures!

We zijn op zoek naar jou als jij:

 

  • graag aan de slag gaat op één van de twee benoemde afdelingen in de Poiesz supermarkt;
  • 2 tot 12 uur per week beschikbaar bent;
  • in ieder geval beschikbaar bent op een aantal doordeweekse dagen;
  • klantvriendelijk, flexibel en zelfstandig bent;
  • net zo goed houdt van samenwerken in een team;
  • woonachtig bent in Harlingen of in de directe omgeving.

 

Het salaris van een hulpkracht is conform de VGL-CAO en afhankelijk van je leeftijd. Let op: je bent minimaal 16 jaar oud voor deze functies.

 

Heb je vragen over deze vacatures? Neem dan contact op met één van de kaderleden van filiaal Harlingen, te bereiken onder telefoonnummer 0517-417666. Zij vertellen jou graag meer over de inhoud van deze functies.

 

Heb je interesse in een baan als hulpkracht bij Poiesz Supermarkten B.V.? Dan kun je hier een online sollicitatieformulier invullen.