Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 69 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 5000 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Vacature hulpkracht bakkerij Harlingen

Kom werken bij de Poiesz in Harlingen!

 

Wij zoeken een enthousiaste

HULPKRACHT (M/V)

voor de bakkerij afdeling

 

Houd jij van aanpakken en ben je opzoek naar een bijbaan, omdat je bijvoorbeeld een tussenjaar hebt van school of anderzijds beschikbaar bent? Dan hebben wij een superleuke vacature!

We zijn opzoek naar jou als jij:

 

  • graag aan de slag gaat als verkoopmedewerker op de bakkerij afdeling in de Poiesz supermarkt;
  • 2 tot 12 uur per week beschikbaar bent;
  • in ieder geval overdag een aantal dagen per week beschikbaar bent;
  • houdt van het werken met broodproducten en hier bij voorkeur ook al enige ervaring mee hebt;
  • klantvriendelijk, flexibel en zelfstandig bent;
  • net zo goed houdt van samenwerken in een team;
  • woonachtig bent in Harlingen of in de directe omgeving.

 

Het salaris van een hulpkracht is conform de VGL-CAO en afhankelijk van je leeftijd. Let op: je bent minimaal 16 jaar oud voor deze functie.

 

Heb je vragen over deze vacatures? Neem dan contact op met één van de kaderleden van filiaal Harlingen, te bereiken onder telefoonnummer 0517-417666. Zij vertellen jou graag meer over de inhoud van deze functie.

 

Heb je interesse in een baan als hulpkracht bij Poiesz Supermarkten B.V.? Dan kun je hier een online sollicitatieformulier invullen.