Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 69 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 5000 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Vacature vakantiekrachten afdeling kassa Scharnegoutum

Kom werken bij de Poiesz in Scharnegoutum!

 

Wij zoeken enthousiaste

Vakantiekrachten (M/V)

voor de afdeling Kassa

 

Houd jij van aanpakken en ben je opzoek naar een vakantiebaan? Dan hebben wij een superleuke vacature! We zijn vanaf 24 mei opzoek naar jou als jij:

 

  • graag aan de slag gaat als kassamedewerker op de afdeling Kassa in de Poiesz supermarkt;
  • in ieder geval een aantal dagen in de week beschikbaar bent;
  • klantvriendelijk, flexibel en zelfstandig bent;
  • net zo goed houdt van samenwerken in een team;
  • woonachtig bent in Scharnegoutum of in de directe omgeving.

 

Het salaris van een vakantiekracht is conform de VGL-CAO en afhankelijk van je leeftijd. Let op: je bent minimaal 16 jaar oud voor deze functie.

 

Heb je vragen over deze vacatures? Neem dan contact op met één van de kaderleden van filiaal Scharnegoutum, te bereiken onder telefoonnummer 0515-414257. Zij vertellen jou graag meer over de inhoud van deze functie.

 

Enthousiast? Reageer dan! Vul een online sollicitatieformulier in op onze website www.werkenbijpoiesz.nl.