Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 69 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 5000 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Vacature hulpkrachten diverse afdelingen Sneek Zuid

Kom werken bij de Poiesz in Sneek Zuid!

 

Wij zoeken enthousiaste

Hulpkrachten (M/V)

voor diverse afdelingen (KW en de versafdelingen)

 

Opzoek naar een bijbaan bij Poiesz? Omdat je bijvoorbeeld een tussenjaar hebt, naast je studie graag nog wat wil bijverdienen of anderzijds beschikbaar bent. Dan hebben wij een superleuke vacature! We zijn op zoek naar jou als jij:

 

  • graag aan de slag gaat op één of meerdere van de diverse afdelingen in de Poiesz supermarkt;
  • 2 tot 12 uur per week beschikbaar bent;
  • in ieder geval een aantal dagdelen in de week beschikbaar bent of in ieder geval een aantal doordeweekse dagen beschikbaar bent;
  • klantvriendelijk, flexibel en zelfstandig bent;
  • net zo goed houdt van samenwerken in een team;
  • woonachtig bent in Sneek of in de directe omgeving.

 

Het salaris van een hulpkracht is conform de VGL-CAO en afhankelijk van je leeftijd. Let op: je bent minimaal 15 jaar oud voor de afdeling KW en je bent minimaal 16 jaar oud voor de andere functie.

 

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met één van de kaderleden van filiaal Sneek Duinterpen, te bereiken onder telefoonnummer 0515-433345. Zij vertellen jou graag meer over de inhoud van deze functie(s).

 

Enthousiast? Reageer dan! Vul een online sollicitatieformulier in op onze website www.werkenbijpoiesz.nl.