Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 69 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 5000 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Vacature vakantiekrachten afdeling KW en Kassa Akkrum

Kom werken bij de Poiesz in Akkrum!

 

Wij zoeken enthousiaste

Vakantiekrachten (M/V)

voor de afdeling Kruidenierswaren (KW) en voor de afdeling Kassa

 

Opzoek naar een vakantiebaan bij Poiesz? Dan hebben wij een superleuke vacature!

 

Vanaf 24 mei 2021 zijn we op zoek naar jou als jij:

 

  • graag aan de slag gaat als vulploegmedewerker op de afdeling KW en/of als kassamedewerker op de afdeling Kassa in de Poiesz supermarkt;
  • 2 tot 12 uur per week beschikbaar bent;
  • in ieder geval een aantal dagen in de week beschikbaar bent;
  • in ieder geval beschikbaar bent in de weken 28 t/m 31 in de zomervakantie;
  • klantvriendelijk, flexibel en zelfstandig bent;
  • net zo goed houdt van samenwerken in een team;
  • woonachtig bent in Akkrum of in de directe omgeving.

 

Het salaris van een vakantiekracht is conform de VGL-CAO en afhankelijk van je leeftijd. Let op: je bent minimaal 16 jaar oud voor deze functies.

 

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met één van de kaderleden van filiaal Akkrum, te bereiken onder telefoonnummer 0566-652700. Zij vertellen jou graag meer over de inhoud van deze functies.

 

Heb je interesse in een baan als vakantiekracht bij Poiesz Supermarkten B.V.? Dan kun je hier een online sollicitatieformulier invullen.