Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 69 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 5000 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Vacature vakantiekrachten afdeling KW Balk

Kom werken bij de Poiesz in Balk!

 

Wij zoeken enthousiaste

Vakantiekrachten (M/V)

voor de afdeling KW

 

Opzoek naar een vakantiebaan bij Poiesz? Dan hebben wij een superleuke vacature!

Vanaf 24 mei 2021 zijn we op zoek naar jou als jij:

 

  • in de vakantieperiode graag aan de slag gaat op de afdeling KW in de supermarkt en met het oog op de toekomst ook graag op andere afdelingen aan de slag wil;
  • in ieder geval een aantal dagdelen in de week beschikbaar bent;
  • klantvriendelijk, flexibel en zelfstandig bent;
  • net zo goed houdt van samenwerken in een team;
  • woonachtig bent in Balk of in de directe omgeving.

 

Het salaris van een vakantiekracht is conform de VGL-CAO en afhankelijk van je leeftijd. Let op: je bent minimaal 15 jaar oud voor deze functie.

 

Na de vakantieperiode bestaat de mogelijkheid het contract bij ons voort te zetten als hulpkracht.

 

Heb je vragen over deze vacatures? Neem dan contact op met één van de kaderleden van filiaal Balk, te bereiken onder telefoonnummer 0514-602120. Zij vertellen jou graag meer over de inhoud van deze functie.

 

Heb je interesse in een baan als vakantiekracht bij Poiesz Supermarkten B.V.? Dan kun je hier een online sollicitatieformulier invullen.