Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 69 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 5000 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Vacature hulpkrachten diverse afdelingen Koudum

Kom werken bij de Poiesz in Koudum!

 

Wij zoeken enthousiaste

HULPKRACHTEN (M/V)

voor de afdelingen Vleeswaren/Kaas, Vers vlees, AGF(Aardappelen, Groente, Fruit), Kassa en KW

 

Opzoek naar een bijbaan bij Poiesz? Dan hebben wij diverse leuke vacatures!

We zijn opzoek naar jou als jij:

 

  • graag aan de slag gaat op één- of meer van de diverse afdelingen in de Poiesz supermarkt;
  • 2 tot 12 uur per week beschikbaar bent;
  • in ieder geval beschikbaar bent in het weekend en/of twee avonden doordeweeks en daarnaast ook tijdens vakanties beschikbaar bent;
  • klantvriendelijk, flexibel en zelfstandig bent;
  • net zo goed houdt van samenwerken in een team;
  • woonachtig bent in Koudum of in de directe omgeving.

 

Het salaris van een  hulpkracht is conform de VGL-CAO en afhankelijk van je leeftijd. Let op: je bent minimaal 15 jaar oud voor de functie op de afdeling KW en minimaal 16 jaar oud voor de andere functies.

 

Heb je vragen over deze vacatures? Neem dan contact op met één van de kaderleden van filiaal Koudum, te bereiken onder telefoonnummer 0514-521297. Zij vertellen jou graag meer over de inhoud van deze functies.

 

Heb je interesse in een baan als hulpkracht bij Poiesz Supermarkten B.V.? Dan kun je hier een sollicitatieformulier invullen.