Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 69 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 5000 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Vacature vakantiekrachten afdelingen kassa en KW Sint Anneparochie

Kom werken bij de Poiesz in Sint Annaparochie!

 

Wij zoeken enthousiaste

 

Vakantiekrachten (M/V)

Voor de afdelingen KW en Kassa

 

Opzoek naar een vakantiebaan bij Poiesz? Dan hebben wij een superleuke vacature!

Vanaf 24 mei 2021 zijn we op zoek naar jou als jij:

 

  • graag aan de slag gaat op vulploegmedewerker op de afdeling KW en/of als kassamedewerker op de afdeling Kassa in de Poiesz supermarkt;
  • in ieder geval een aantal dagen in de week beschikbaar bent;
  • in ieder geval meerdere weken beschikbaar bent in de weken 29 t/m 33 van de zomervakantie;
  • klantvriendelijk, flexibel en zelfstandig bent;
  • net zo goed houdt van samenwerken in een team;
  • woonachtig bent in Sint Annaparochie of in de directe omgeving.

 

Het salaris van een vakantiekracht is conform de VGL-CAO en afhankelijk van je leeftijd. Let op: je bent minimaal 16 jaar oud voor deze functies.

 

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met één van de kaderleden van filiaal Sint Annaparochie, te bereiken onder telefoonnummer 0518-400738. Zij vertellen jou graag meer over de inhoud van deze functies.

 

Heb je interesse in een baan als vakantiekracht bij Poiesz Supermarkten B.V.? Dan kun je hier een online sollicitatieformulier invullen.