Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 69 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 5000 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Vacature hulpkracht afdeling vers vlees Stadskanaal

Kom werken bij de Poiesz in Stadskanaal!

 

Wij zoeken een enthousiaste

HULPKRACHT (M/V)

voor de afdeling Vers Vlees en de afdeling Vleeswaren

 

Opzoek naar een bijbaan bij Poiesz? Dan hebben wij een superleuke vacature!

We zijn opzoek naar jou als jij:

 

  • graag aan de slag gaat als verkoopmedewerker op de afdeling Vers Vlees en de afdeling Vleeswaren in de Poiesz supermarkt;
  • 2 tot 12 uur per week beschikbaar bent;
  • in ieder geval in een aantal dagdelen in de week beschikbaar bent;
  • affiniteit hebt voor de werkzaamheden met vlees/vleeswaren;
  • klantvriendelijk, flexibel en zelfstandig bent;
  • net zo goed houdt van samenwerken in een team;
  • woonachtig bent in Stadskanaal of in de directe omgeving.

 

Het salaris van een  hulpkracht is conform de VGL-CAO en afhankelijk van je leeftijd. Let op: je bent minimaal 18 jaar oud voor deze functie.

 

Heb je vragen over deze vacatures? Neem dan contact op met één van de kaderleden van filiaal Stadskanaal, te bereiken onder telefoonnummer 0599-822819. Zij vertellen jou graag meer over de inhoud van deze functies.

 

Heb je interesse in een baan als hulpkracht bij Poiesz Supermarkten B.V.? Dan kun je hier een online sollicitatieformulier invullen.