Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 69 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 5000 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Vacature vakantiekrachten diverse afdelingen Stadskanaal

Kom werken bij de Poiesz in Stadskanaal!

 

Wij zoeken enthousiaste

Vakantiekrachten (M/V)

voor de afdeling Kruidenierswaren (KW) en voor de afdeling Kassa

 

Opzoek naar een vakantiebaan bij Poiesz? Dan hebben wij een superleuke vacature!

 

Vanaf 24 mei 2021 zijn we op zoek naar jou als jij:

 

  • graag aan de slag gaat als vulploegmedewerker op de afdeling KW en/of als kassamedewerker op de afdeling Kassa in de Poiesz supermarkt;
  • in ieder geval een aantal dagdelen in de week beschikbaar bent;
  • bij voorkeur het grootste deel van de zomervakantie volledig beschikbaar bent;
  • klantvriendelijk, flexibel en zelfstandig bent;
  • net zo goed houdt van samenwerken in een team;
  • woonachtig bent in Stadskanaal of in de directe omgeving.

 

Het salaris van een vakantiekracht is conform de VGL-CAO en afhankelijk van je leeftijd. Let op: je bent minimaal 15 jaar oud voor de functie als vulploegmedewerker en je bent minimaal 16 jaar oud voor de functie als kassamedewerker.

 

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met één van de kaderleden van filiaal Stadskanaal, te bereiken onder telefoonnummer 0599-822819. Zij vertellen jou graag meer over de inhoud van deze functies.

 

Heb je interesse in een baan als vakantiekracht bij Poiesz Supermarkten B.V.? Dan kun je hier een online sollicitatieformulier invullen.