Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 69 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 5000 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Vacature hulpkrachten voor de afdeling Kruidenierswaren(KW) en voor de afdeling Kassa Norg

Voor ons filiaal te Norg zijn wij op zoek naar enthousiaste

HULPKRACHTEN (M/V)

voor de afdeling Kruidenierswaren(KW) en voor de afdeling Kassa

 

Opzoek naar een bijbaan bij Poiesz? Dan hebben wij een superleuke vacature! We zijn op zoek naar jou als jij:

 

  • graag aan de slag gaat als vulploegmedewerker op de afdeling KW en/of kassamedewerker op de afdeling Kassa in de Poiesz supermarkt;
  • 2 tot 12 uur per week beschikbaar bent;
  • in ieder geval een aantal dagdelen in de week beschikbaar bent;
  • klantvriendelijk, flexibel en zelfstandig bent
  • net zo goed houdt van samenwerken in een team;
  • woonachtig bent in Norg of in de directe omgeving

 

Het salaris van een hulpkracht is conform de VGL-CAO en afhankelijk van je leeftijd. Let op: je bent minimaal 16 jaar oud voor beide functies.

 

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met één van de kaderleden van filiaal Norg, te bereiken onder telefoonnummer 0592-794017. Zij vertellen jou graag meer over de inhoud van deze functies.

 

Heb je interesse in een baan als hulpkracht bij Poiesz Supermarkten B.V.? Dan kun je hier een sollicitatieformulier invullen.