Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 69 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 5000 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Hulpkrachten (m/v) Musselkanaal

Kom werken bij de Poiesz in Musselkanaal!

 

Wij zoeken enthousiaste

HULPKRACHTEN (M/V)

Voor diverse afdelingen, waaronder de afdeling Vers vlees, Vleeswaren/Kaas, de afdeling AGF(aardappelen/groente/fruit), de afdeling Bakkerij, de afdeling KW en voor de afdeling Kassa

 

Opzoek naar een bijbaan bij Poiesz? Dan hebben wij superleuke vacatures! We zijn op zoek naar jou als jij:

 

  • graag aan de slag gaat als op één van de bovengenoemde afdelingen in de Poiesz supermarkt, dit varieert van verkoopmedewerker, kassamedewerker tot vulploegmedewerker;
  • 2 tot 12 uur per week beschikbaar bent;
  • op een aantal dagen/dagdelen in de week kan werken;
  • klantvriendelijk, flexibel en zelfstandig bent;
  • net zo goed houdt van samenwerken in een team;
  • woonachtig bent in Musselkanaal of in de directe omgeving.

 

Het salaris van een hulpkracht is conform de VGL-CAO en afhankelijk van je leeftijd. Let op: je bent minimaal 15 jaar oud voor de afdeling KW(vulploeg) en je bent minimaal 16 jaar oud voor de andere functies.

 

Heb je vragen over deze vacatures? Neem dan contact op met één van de kaderleden van filiaal Musselkanaal, te bereiken onder telefoonnummer 0599-725000. Zij vertellen jou graag meer over de inhoud van deze functies.

 

Heb je interesse in een baan als hulpkracht bij Poiesz Supermarkten B.V.? Dan kun je hieronder een sollicitatieformulier hulpkracht invullen.

 

 

 

 

Solliciteer direct als hulpkracht

Locatie

*
Indien je in een supermarkt wilt werken, geef dan hier onder aan in welke(e) filia(a)l(en) je bij voorkeur zou willen werken.

Personalia

Opleiding

Beschikbaarheid

Vakantie

Overig

Vul hier niets in a.u.b.