Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 68 supermarkten en 66 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 4800 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Financieel assistent filiaalbegeleiding

Poiesz Supermarkten B.V. is op zoek naar een financieel assistent filiaalbegeleiding. De financieel assistent filiaalbegeleiding is verantwoordelijk voor de sturing op derving (diefstal en lekkage) in de filialen. Derving is een onderdeel van de goederen die we wel inkopen maar niet verkopen. Het is belangrijk dat de financieel assistent filiaalbegeleiding het gehele proces rondom derving, vanaf bestellen, voorraadbeheer, voorraadcorrecties tot en met verkopen, kan doorgronden. De financieel assistent filiaalbegeleiding verzorgt de analyse van de derving. Aan de hand van deze analyse dient de oorzaak van de derving achterhaalt te worden om vervolgens door te vertalen in structurele verbeteringen. Deze kunnen bestaan uit het oplossen van administratieve verschillen of het opstellen van een verbeterplan voor het filiaal. Dit gebeurd middels het bespreken van de structurele verbeterplannen met het filiaal alsmede het vastleggen van afspraken en de monitoring daarvan.

 

Poiesz Supermarkten B.V. zoekt een financieel assistent filiaalbegeleiding... 

 • • met een afgeronde HBO opleiding op het gebied van finance;

  • met HBO werk en denkniveau;

  • met analytisch vermogen en daadkrachtige oplossingsgerichtheid;

  • die beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;

  • met een professionele en integere houding;

  • die de filialen kan begeleiden en motiveren om het procedureel werken op niveau te krijgen en te houden en het probleemoplossend vermogen te vergroten;

  • met een proactieve houding en een grote mate van zelfstandigheid;

  • met een praktische instelling en een gestructureerde werkwijze;

  • die bij voorkeur woonachtig is in het Noorden van Nederland of bereid om daarheen te verhuizen.

Poiesz Supermarkten B.V. biedt…

Een interessante fulltime functie in een groeiende organisatie, waarbinnen ruimte is voor eigen inbreng en ideeën. Het arbeidsvoorwaardelijke pakket sluit aan bij de functie gerelateerde taken en verantwoordelijkheden.

 

Na de voorselectie worden er een aantal kandidaten uitgenodigd voor de voortzetting van de sollicitatieprocedure middels een uitgebreid gesprek.

 

Nadere inlichtingen over de functie kun je inwinnen bij mevrouw A. Bannink, Financieel Directeur, te bereiken onder telefoonnummer 0515-428800. Jouw schriftelijke sollicitatie voorzien van een uitgebreide motivatie en CV dien je vóór 26 november. a.s. te sturen naar:

Poiesz Supermarkten B.V.

T.a.v. mevrouw R. Klinge – afdeling P&O

Edisonstraat 3

8606 JH SNEEK

Of via email: werken@poiesz-supermarkten.nl