Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 70 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 5000 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

 

Vacature Gespecialiseerd winkelmedewerk(st)er Balk

Voor ons filiaal te Balk zijn wij op zoek naar een enthousiaste gespecialiseerd winkelmedewerk(st)er. Het gaat hierbij om een medewerker die doorgaans 2 tot 12 uur per week werkzaam wil zijn in de supermarkt. De werkzaamheden bestaan uit alle voorkomende werkzaamheden waarbij het openen en/of afsluiten van de winkel in ieder geval tot je takenpakket zal behoren. Een rooster wordt in overleg bepaald, echter je dient wel beschikbaar te zijn op twee avonden in de week.

 

Waar dien je aan te voldoen?

  • Je bent in ieder geval beschikbaar op twee avonden in de week;
  • Je bent in het bezit van het certificaat sociale hygiëne en het certificaat BHV of bereid om deze cursussen te gaan volgen;
  • Je dient accuraat te kunnen werken en bent flexibel voor wat betreft jouw inzet;
  • Je dient zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken;
  • Je beschikt over een grote mate van klantvriendelijkheid;
  • Je bent minimaal 21 jaar oud;
  • Je bent woonachtig in Balk of in de directe omgeving.

 

Het salaris voor de functie is conform de VGL-cao en afhankelijk van leeftijd.

 

Voor vragen c.q. verdere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met één van de kaderleden van filiaal Balk, te bereiken onder telefoonnummer 0514-602120.

 

Heb je interesse in deze vacature bij Poiesz Supermarkten B.V.? Dan kun je hieronder een sollicitatieformulier invullen en opsturen.

 

 

 

Solliciteer direct als vaste kracht

Locatie en functie

Waar wilt u werken?*
Indien u in een supermarkt wilt werken, geef dan hieronder aan in welke(e) filia(a)l(en) u bij voorkeur zou willen werken.
Voorkeur 1
Voorkeur 2
Voorkeur 3
Naar welke functie solliciteert u?*
Hoeveel uren per week wilt u werken?*

Personalia

Opleiding

Huidige werkgever en functie

Werkervaring - Werkgever 1

Werkervaring - Werkgever 2

Werkervaring - Werkgever 3

Beschikbaarheid

Vakantie

Overig

Vul hier niets in a.u.b.