Hoofd financiële administratie

 

 

Ben jij op zoek naar een uitdagende financiële baan waarin geen dag hetzelfde is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze financiële afdeling zijn wij op zoek naar een:

Hoofd financiële administratie  

 

Je bent eindverantwoordelijk voor een juiste, volledige en tijdige verslaglegging van alle facetten van de financiële administratie met betrekking tot onze dochtermaatschappij van Smaak B.V..  Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de financiële administratie van het hoofdkantoor, het distributiecentrum alsmede de 72 supermarkten van Poiesz Supermarkten B.V.

 

Zo ziet jouw werkdag eruit:

Je werkt aan de periodeafsluiting, de perioderapportages en controles op journalisering vanuit ERP-applicaties. Daarnaast ben je vraagbaak voor financieel administratief gerelateerde vragen vanuit de organisatie. Tevens ben je bezig met alle voorkomende financieel administratieve werkzaamheden behoudens de debiteuren, crediteuren en bankverwerking.   

 

Door de snel veranderende wereld om ons heen zullen we ook als Finance steeds moeten schakelen. Dit betekent dat jij een belangrijke rol hebt in het up-to-date houden van een effectieve en efficiënte inrichting van de financiële administratie, zodat aan de informatiebehoefte vanuit de business en vanuit eventuele nieuwe activiteiten kan worden voldaan. Daarnaast zijn we als afdeling voor een breed palet aan zaken dienstverlenend binnen onze organisatie. Dit maakt dat de vraagstukken voor de afdeling financiële administratie steeds weer anders zijn. Hierdoor is de functie geen dag hetzelfde en blijft de baan uitdagend en variërend.  

 

Dit ben jij:

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van Finance of gelijkwaardige werkervaring met  HBO-werk- en denkniveau;
 • Je bent analytisch sterk en kunt goed schakelen van probleem naar oorzaak en structurele oplossing;
 • Je bent in staat om de relevante applicaties te doorgronden en om binnen deze applicaties analyses uit te voeren;
 • Je bent flexibel voor wat betreft je inzet;
 • Je hebt een pragmatische instelling.
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring.

 

Dit hebben wij jou te bieden:

 • Een interessante baan in een boeiend bedrijf met als standplaats het hoofdkantoor van Poiesz Supermarkten B.V. in Sneek;
 • Een fulltime baan waarbij je in dienst treedt bij Poiesz-Supermarkten B.V.;
 • Een marktconform salaris afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring;
 • Bij goed functioneren word je contract na een jaar verlengd voor onbepaalde tijd;
 • Een gezellige werksfeer;
 • 10% korting op je wekelijkse boodschappen bij Poiesz;
 • Ruimte voor jouw inbreng en ideeën. Je kunt jezelf bij ons ontwikkelen!
 • Een afwisselende functie in een dynamische werkomgeving, waarin de dagen voorbij vliegen!

 

Maar nu vraag je je natuurlijk af wie wij zijn…

Van Smaak B.V. is de grootste regionale maaltijdservice van het Noorden. Van Smaak B.V. heeft een krachtige bedrijfscultuur en weet zich te onderscheiden in de marktbenadering door het persoonlijke centraal te stellen in alle opzichten. Naast de traditionele warme maaltijd voor senioren aan huis, verzorgt Van Smaak B.V. koelverse en diepvriesmaaltijden aan huis. Daarnaast levert Van Smaak B.V. maaltijden aan de b-to-b markt zoals verpleeghuizen en gehandicapteninstellingen. Het hoofdkantoor, distributiecentrum en de productiefaciliteit zijn gevestigd in Drachten.

Als Poiesz Supermarkten B.V. zijn wij dé supermarkt van het Noorden. Een familiebedrijf dat dit jaar 100 jaar bestaat! Inmiddels hebben we 72 supermarkten en 70 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel. Van Smaak B.V. valt sinds maart 2018 onder Poiesz Supermarkten B.V. Iedere dag staan er ruim 5.600 medewerkers klaar voor de klant. Elke dag is een kans om het nóg beter te kunnen doen. Door goed te luisteren naar wat de klant wenst en daarop in te spelen. En daar kun jij dus aan meehelpen!

 

Enthousiast? Wacht dan niet langer en solliciteer!

Ben jij de persoon die staat te springen om aan de slag te gaan op onze dynamische afdeling? Wacht niet langer en solliciteer! Stuur je cv en motivatie uiterlijk 10 mei a.s. naar werken@poiesz-supermarkten.nl t.a.v. Kim Brouwer. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Marleen de Jong, hoofd afdeling financiële administratie van Poiesz Supermarkten, te bereiken via telefoonnummer 0515-428800.

Laat je gegevens en cv achter

Gegevens

*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.