Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 68 supermarkten en 66 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 4800 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Vacature Assortimentsmanager zuivel/diepvries

Poiesz Supermarkten B.V. is op zoek naar een assortimentsmanager zuivel/diepvries.

 

Als assortimentsmanager onderhoud je intensief contacten met zowel de leveranciers als de filialen van Poiesz Supermarkten B.V. en zorg je vanuit de verkregen en vergaarde input voor een optimale assortimentssamenstelling waarbij je verantwoordelijk bent voor een maximaal rendement in alle opzichten. Je gaat altijd voor de scherpste prijs en de beste condities en je bent een stevige gesprekspartner voor de business. Je zorgt voor de bewaking en realisatie van de rendementsdoelstellingen en het opstellen van assortimentsanalyses. Daarnaast verzorg je de voorbereiding en vaststelling van het prijs-/actiebeleid en de aanbiedingen voor de wekelijkse folder. Tevens kun je inspelen op veranderingen in de markt, teneinde er voor te zorgen dat er een zodanig aanbod van producten ontstaat dat er aan de wensen van de klant tegemoet wordt gekomen. De assortimentsmanager rapporteert rechtstreeks aan de commercieel manager vers en acteert als volwaardig lid van het commerciële team.

 

Poiesz Supermarkten B.V. is op zoek naar een assortimentsmanager:

  • Met een afgeronde HBO opleiding op het gebied van commercie en/of economie;
  • Met minimaal HBO+ werk en denkniveau en werkervaring in een vergelijkbare functie in een commerciële (retail-) organisatie;
  • Met kennis van en affiniteit met verse producten;
  • Met een commerciële en resultaatgerichte insteek en een enthousiast persoon, hetgeen zich vertaalt in je drive, verbondenheid, betrokkenheid en inzet;
  • Met goede communicatieve vaardigheden op verschillende niveaus;
  • Met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een proactieve houding;
  • Met een organisatietalent die geen 9 tot 5 mentaliteit heeft;
  • Met een grote mate van zelfstandigheid en stressbestendigheid;
  • Met een praktische instelling en een gestructureerde werkwijze;
  • Die bij voorkeur woonachtig is in het Noorden van Nederland of bereid om daarheen te verhuizen.

 

Poiesz Supermarkten B.V. biedt:

Een interessante fulltime functie in een groeiende organisatie, waarbinnen ruimte is voor eigen inbreng en ideeën. Het arbeidsvoorwaardelijke pakket sluit aan bij de functie gerelateerde taken en verantwoordelijkheden.

 

Na de voorselectie worden er een aantal kandidaten uitgenodigd voor de voortzetting van de sollicitatieprocedure middels een uitgebreid gesprek.

Nadere inlichtingen over de functie kun je inwinnen bij de heer G. Walsma, commercieel manager vers, te bereiken onder telefoonnummer 0515-428800. Jouw schriftelijke sollicitatie voorzien van een uitgebreide motivatie en CV dien je vóór 27 november a.s. te sturen naar:

 

Poiesz Supermarkten B.V.

T.a.v. mevrouw R. Klinge – afdeling P&O

Edisonstraat 3

8606 JH SNEEK

Of via email: werken@poiesz-supermarkten.nl