Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 69 supermarkten en 67 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 4800 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Hulpkracht Beilen diverse afdelingen

Voor ons filiaal te Beilen zijn wij op zoek naar enthousiaste hulpkrachten (m/v) voor diverse afdelingen: de afdeling KW, de afdeling kassa, de afdeling AGF, de afdeling bakkerij, de afdeling vleeswaren/kaas en de afdeling vers vlees

 

Het gaat hierbij om medewerkers die doorgaans 2 tot 12 uur per week werkzaam willen zijn in de supermarkt. Een rooster wordt in overleg bepaald, echter je dient wel beschikbaar te zijn op een aantal dagdelen in de week.

 

Waar dien je aan te voldoen?

  • Je bent beschikbaar op een aantal dagdelen in de week
  • Je bent flexibel in de uitvoering van je werkzaamheden;
  • Je dient zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken;
  • Je beschikt over een grote mate van klantvriendelijkheid;
  • Je bent minimaal 15 jaar oud voor de afdeling KW;
  • Je bent minimaal 16 jaar oud voor de afdeling kassa, de afdeling AGF, de afdeling bakkerij, de afdeling vleeswaren/kaas en de afdeling vers vlees;
  • Je bent woonachtig in Beilen of in de directe omgeving.

Het salaris van een hulpkracht is conform de VGL-CAO en afhankelijk van je leeftijd.

 

Voor vragen c.q. verdere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met één van de kaderleden van filiaal Beilen, te bereiken onder telefoonnummer 0593-542848. Heb je interesse in een baan als hulpkracht bij Poiesz Supermarkten B.V.? Dan kun je hier een sollicitatieformulier hulpkracht invullen.