Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 68 supermarkten en 66 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 4800 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Vacature hulpkrachten diverse afdelingen Kollum

Voor ons filiaal te Harlingen zijn wij op zoek naar enthousiaste HULPKRACHTEN (M/V) voor diverse afdelingen: de afdeling kassa, de afdeling AGF, de afdeling vleeswaren/vlees en de afdeling kaas/bakkerij.

Het gaat hierbij om medewerkers die doorgaans 2 tot 12 uur per week werkzaam willen zijn in de supermarkt. Een rooster wordt in overleg bepaald, echter je dient wel overdag beschikbaar te zijn op de doordeweekse dagen.

 

Waar dien je aan te voldoen?

  • Je bent overdag beschikbaar op de doordeweekse dagen;
  • Je bent flexibel in de uitvoering van je werkzaamheden;
  • Je dient zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken;
  • Je beschikt over een grote mate van klantvriendelijkheid;
  • Je bent minimaal 16 jaar oud;
  • Je bent woonachtig in Kollum of in de directe omgeving.

 

 

Het salaris van een hulpkracht is conform de VGL-CAO en afhankelijk van je leeftijd.

 

Interesse? 

Voor vragen c.q. verdere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met één van de kaderleden van filiaal Kollum, te bereiken onder telefoonnummer 0511-453838.

Je kunt hier het sollicitatieformulier invullen.