Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 69 supermarkten en 67 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 4800 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Hulpkacht Drachten Centrum afdeling kassa

Voor ons filiaal te Groningen Helpman zijn wij op zoek naar enthousiaste hulpkrachten (M/V) voor diverse afdelingen

 

Het gaat hierbij om medewerkers die doorgaans 2 tot 12 uur per week werkzaam willen zijn in de supermarkt. Een rooster wordt in overleg bepaald, echter je dient beschikbaar te zijn op een aantal dagdelen in de week en/of op zaterdag.

 

Waar dien je aan te voldoen?

  • Je bent beschikbaar op een aantal dagdelen in de week en/of op zaterdag;
  • Je bent flexibel in de uitvoering van je werkzaamheden;
  • Je dient zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken;
  • Je beschikt over een grote mate van klantvriendelijkheid;
  • Je bent minimaal 15 jaar oud;
  • Je bent woonachtig in Groningen of in de directe omgeving

 

Het salaris van een hulpkracht is conform de VGL-CAO en afhankelijk van je leeftijd.

 

Interesse?

Voor vragen c.q. verdere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met één van de kaderleden van filiaal Groningen Helpman, te bereiken onder telefoonnummer 050-5261476. Heb je interesse in een baan als hulpkracht bij Poiesz Supermarkten B.V.? Je kunt hier het sollicitatieformulier invullen.