Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 69 supermarkten en 67 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 4800 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Hulpkracht Grou KW en kassa

Voor ons filiaal te Grou zijn wij op zoek naar enthousiaste HULPKRACHTEN (M/V) voor de afdeling KW en kassa. Het gaat hierbij om medewerkers die doorgaans 2 tot 12 uur per week werkzaam willen zijn in de supermarkt. Een rooster wordt in overleg bepaald, echter je dient wel beschikbaar te zijn op maandagavond, donderdagavond en in het weekend.

 

Waar dien je aan te voldoen?

  • Je bent flexibel in de uitvoering van je werkzaamheden;
  • Je dient zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken;
  • Je beschikt over een grote mate van klantvriendelijkheid;
  • Je dient minimaal 16 jaar oud te zijn voor het werken op de afdeling kassa;
  • Je bent woonachtig in Grou of in de directe omgeving.

Het salaris van een hulpkracht is conform de VGL-CAO en afhankelijk van je leeftijd.

 

Interesse

Voor vragen c.q. verdere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met mevrouw A. van der Molen-Veenstra, bedrijfsleider van filiaal Grou, te bereiken onder telefoonnummer 0566-6220212. Heb je interesse in een baan als hulpkracht bij Poiesz Supermarkten B.V.? Je kunt hier het sollicitatieformulier invullen.