Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 69 supermarkten en 67 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 4800 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Vacature hulpkrachten Nieuwe Pekela

Voor ons filiaal te Nieuwe Pekela zijn wij op zoek naar enthousiaste HULPKRACHTEN (M/V) voor de afdeling KW, kassa en slagerij. 

Het gaat hierbij om medewerkers die doorgaans 2 tot 12 uur per week werkzaam willen zijn in de supermarkt. Een rooster wordt in overleg bepaald, echter je dient wel beschikbaar te zijn op een aantal dagdelen in de week en/of op zaterdag.

 

Waar dien je aan te voldoen?

  • Je bent beschikbaar op een aantal dagdelen in de week en/of op zaterdag;
  • Je bent flexibel in de uitvoering van je werkzaamheden;
  • Je dient zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken;
  • Je beschikt over een grote mate van klantvriendelijkheid;
  • Doordat de vracht eind van de middag / begin van de avond wordt geleverd, zijn we op zoek naar hulpkrachten die na 19.00 uur ingezet mogen worden. Dat betekent dat je minimaal 16 jaar oud bent voor de afdeling KW;
  • Je bent minimaal 16 jaar oud voor de afdeling kassa;
  • Je bent minimaal 18 jaar oud voor de afdeling slagerij;
  • Je bent woonachtig in Nieuwe Pekela of in de directe omgeving.

 

 

Het salaris van een hulpkracht is conform de VGL-CAO en afhankelijk van je leeftijd.

 

Interesse

Voor vragen c.q. verdere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met één van de kaderleden van filiaal Nieuwe Pekela, te bereiken onder telefoonnummer 0597-646739.

Heb je interesse in een baan als hulpkracht bij Poiesz Supermarkten B.V.? Je kunt hier het sollicitatieformulier invullen.