Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 69 supermarkten en 67 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 4800 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Vacature Hulpkracht Servicepoint/Slijterij

Voor ons filiaal te Opende zijn wij op zoek naar enthousiaste hulpkrachten (M/V) voor de afdeling servicepoint/slijterij. Het gaat hierbij om medewerkers die doorgaans 2 tot 12 uur per week werkzaam willen zijn in de supermarkt. Een rooster wordt in overleg bepaald, echter je dient wel beschikbaar te zijn op vrijdagavond en zaterdag.

 

Waar dien je aan te voldoen?

  • Je bent in ieder geval beschikbaar op vrijdagavond en zaterdag;
  • Je bent in het bezit van het certificaat sociale hygiëne of bereid om deze cursus te gaan volgen;
  • Je bent flexibel in de uitvoering van je werkzaamheden;
  • Je dient zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken;
  • Je beschikt over een grote mate van klantvriendelijkheid;
  • Je bent minimaal 21 jaar oud;
  • Je bent woonachtig in Opende of in de directe omgeving.

Het salaris van een hulpkracht is conform de VGL-CAO en afhankelijk van je leeftijd.

 

Voor vragen c.q. verdere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met één van de kaderleden van filiaal Opende, te bereiken onder telefoonnummer 0594-657007. Heb je interesse in een baan als hulpkracht bij Poiesz Supermarkten B.V.? Dan kun je hier een sollicitatieformulier hulpkracht invullen en opsturen.