ICT Servicedesk medewerker

Wij gaan onze ICT afdeling uitbreiden met een ICT servicedesk om zo onze collega’s nog beter van dienst te kunnen zijn. Vind jij het leuk om collega’s te ondersteunen bij de meest uiteenlopende ICT uitdagingen? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor ons hoofdkantoor te Sneek zijn wij op zoek naar een

 

ICT Servicedesk medewerker

 

Wat ga je doen?

Als ICT servicedesk medewerker ben jij het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle ICT gerelateerde vragen vanuit de filialen, het hoofdkantoor en de logistiek. Dit kunnen vragen zijn met betrekking tot werkplekbeheer, telefonie maar ook de bedrijfsapplicaties. Je zorgt dat alle binnenkomende vragen geregistreerd en geprioriteerd worden en je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van de vragen. Je staat er niet alleen voor, bij complexe vragen en/of verstoringen kun je hulp inroepen van je ICT collega’s. Je bewaakt de voortgang en indien nodig informeer je de gebruikers over de status. Daarnaast bied je ondersteuning bij implementaties van nieuwe applicaties en draai je mee in de ICT calamiteitendienst.

 

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde ICT gerelateerde opleiding;
  • Je hebt ervaring met servicedesk werkzaamheden, waarbij ervaring met Ultimo een pré is;
  • Je bent communicatief sterk en je kunt proactief en oplossingsgericht werken;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

 

Dit hebben wij jou te bieden:

  • Een afwisselende baan met superleuke collega’s in een dynamische werkomgeving;
  • Een fulltime dienstverband;
  • Een marktconform salaris afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring;
  • Een laptop en telefoon van de zaak.

 

Maar nu vraag je je natuurlijk af wie wij zijn…

Wij zijn Poiesz Supermarkten B.V., dé supermarkt van het Noorden. Een familiebedrijf dat 99 jaar geleden startte in hartje Sneek, de waterstad van het Noorden. Inmiddels hebben we 69 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel. Iedere dag staan er ruim 5.000 medewerkers klaar voor onze klanten. Elke dag is een kans om het nóg beter te kunnen doen. Door goed te luisteren naar wat de klant wenst en daarop in te spelen. En daar kun jij dus aan meehelpen!

 

Enthousiast? Wacht dan niet langer en solliciteer!

Stuur je cv en motivatie naar werken@poiesz-supermarkten.nl t.a.v. Kim Brouwer, personeelsfunctionaris. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Eric op den Dries, manager ICT, te bereiken via telefoonnummer 0515-428800.