Over Poiesz

Poiesz Supermarkten B.V. is een florerend bedrijf dat met een nuchtere kijk op zakendoen onderscheidend is binnen de branche. Op dit moment bestaat het bedrijf uit 70 moderne supermarkten en 66 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel. Het hoofdkantoor en het distributiecentrum zijn gevestigd in Sneek. Bij het familiebedrijf Poiesz Supermarkten B.V. staan iedere dag ruim 4.800 medewerkers klaar voor de klant.

 

Vacature Junior Systeembeheerder

Een belangrijk onderdeel van onze organisatie is de afdeling automatisering. Sta je aan het begin van je carrière en wil je je verder ontwikkelen in de automatisering dan zijn wij op zoek naar jou!  Voor onze afdeling automatisering zijn we namelijk op zoek naar een junior systeembeheerder.

 

Als Junior Systeembeheerder ga je meedraaien in een enthousiast team van systeembeheerders. Je zal onder ander medeverantwoordelijk worden voor alle ICT systeem gerelateerde zaken. Denk hierbij aan de netwerkinfrastructuur, het serverpark, de werkplekken, security en telefonie. Samen met het team verhelp je de verstoringen, registreer en analyseer je deze om vervolgens preventieve maatregelen te initiëren en implementeren. Daarnaast bied je service en support aan de medewerkers en draai je mee in de calamiteitendienst.

 

Wat vragen wij van je?

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO ICT gerelateerde opleiding (afgeronde HBO opleiding is een pré);
  • Je hebt een service- en klantgerichte instelling;
  • Je beschikt over goede sociale en communicatie vaardigheden;
  • Je bent pro actief in het voorkomen van incidenten;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Je wilt de komende jaren veel leren en in jezelf investeren;
  • Je bent stressbestendig en flexibel en hebt een analyserend en probleemoplossend vermogen.

 

Wij bieden:

Een interessante baan in een boeiend bedrijf waarbinnen ruimte is voor eigen inbreng en ideeën. Het arbeidsvoorwaardelijke pakket sluit aan bij de taken en verantwoordelijkheden. Voor deze functie geldt minimaal 32 uur en maximaal 40 uur per week.  

 

Nadere inlichtingen over de functie kunt je inwinnen bij de heer E. op den Dries, manager ICT, te bereiken onder telefoonnummer 0515-428800. Na de voorselectie worden er een aantal kandidaten uitgenodigd voor de voortzetting van de sollicitatieprocedure middels een uitgebreid gesprek. Een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

 

Jouw schriftelijke sollicitatie voorzien van een uitgebreide motivatie en CV dien je voor 2 november 2018 te sturen naar:

 

Poiesz Supermarkten B.V.

T.a.v. mevrouw K. Brouwer

Edisonstraat 3

8606 JH SNEEK

 

Of via email: werken@poiesz-supermarkten.nl