Over Poiesz

Wij zijn Poiesz Supermarkten B.V., dé supermarkt van het Noorden. Een familiebedrijf dat 96 jaar geleden startte in hartje Sneek, de waterstad van het Noorden. Inmiddels hebben we 69 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel. Iedere dag staan er ruim 4.800 medewerkers klaar voor de klant. Elke dag is een kans om het nóg beter te kunnen doen. Door goed te luisteren naar wat de klant wenst en daarop in te spelen. En daar kun jij dus aan meehelpen!

 

Logistiek medewerkers DC Sneek

Voor ons distributiecentrum te Sneek zijn wij op zoek naar enthousiaste

 

Logistiek medewerkers

 

Functie-inhoud:

Als logistiek medewerker bestaan je werkzaamheden uit het verzamelen van de orders voor alle filialen van Poiesz Supermarkten B.V.. Je kunt van maandag tot en met zaterdag ingeroosterd worden en de werktijden starten vanaf +/- 6.00 uur in de ochtend. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid, om bij goed functioneren, door te groeien naar andere werkzaamheden binnen de logistiek bijvoorbeeld reachtruckchauffeur, goederenontvangst-, expeditie- of schoonmaakwerkzaamheden.

 

Wat verwachten wij van jou?

  • Dat je woonachtig bent in Sneek of in de directe omgeving van Sneek.
  • Dat je minimaal 3 dagen per week beschikbaar bent en in ieder geval beschikbaar bent op vrijdag en zaterdag (ook na de vakantieperiode).
  • Dat je flexibel ingesteld bent zodat wij jou indien nodig op het laatste moment kunnen bellen om een extra dienst te komen werken of kunnen vragen om langer door te werken.
  • Dat je bereid bent diensten vanaf 06.00 uur te draaien.
  • Dat je beschikt over een goede conditie en dat je fysiek de werkzaamheden goed aankunt.
  • Dat je zelfstandig kunt werken en gemotiveerd bent om stevig aan te pakken.
  • Bij doorgroei naar andere functies is op termijn uitbreiding van uren naar 30 of 40 uur per week mogelijk.

 

Het salaris voor de functie is conform de VGL-CAO en op basis van de te doen gebruikelijke salariëring binnen de bedrijfstak afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

 

Enthousiast? Mooi! Wacht dan niet langer en solliciteer!

Vul dan het onderstaande online sollicitatieformulier in. Graag hierbij ook je motivatiebrief toevoegen.

 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Joyce Lankreijer of Naomi de Wilde, te bereiken via telefoonnummer 0515-428800.

Sollicitatieformulieren > Sollicitatieformulier Vaste Kracht (parttime/fulltime)

Locatie en functie

*
Indien u in een supermarkt wilt werken, geef dan hieronder aan in welke(e) filia(a)l(en) u bij voorkeur zou willen werken.
*
*

Personalia

Opleiding

Huidige werkgever en functie

Werkervaring - Werkgever 1

Werkervaring - Werkgever 2

Werkervaring - Werkgever 3

Beschikbaarheid

Vakantie

Overig

Vul hier niets in a.u.b.