Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 70 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 5000 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Vacature logistiek medewerkers ochtenddiensten

Binnen ons distributiecentrum te Sneek zijn wij op zoek naar enthousiaste logistiek medewerkers voor 10, 20 uur of 30 uur per week.

 

Functie-inhoud:

Als logistiek medewerker bestaan je werkzaamheden uit het verzamelen van de orders voor alle filialen van Poiesz Supermarkten B.V. Je kunt van maandag tot en met zaterdag ingeroosterd worden en de werktijden starten vanaf 5.00 uur. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid, om bij goed functioneren, door te groeien naar andere werkzaamheden binnen de logistiek bijvoorbeeld reachtruckchauffeur, goederenontvangst-, expeditie- of schoonmaakwerkzaamheden.

 

Wat verwachten wij van jou?

  • Dat je minimaal 18 jaar bent en woonachtig bent in Sneek of in de directe omgeving van Sneek.
  • Dat je minimaal 1 dag per week beschikbaar bent en in ieder geval beschikbaar bent op vrijdag en/of zaterdag.
  • Dat je flexibel ingesteld bent zodat wij jou indien nodig op het laatste moment kunnen bellen om een extra dienst te komen werken of kunnen vragen om langer door te werken.
  • Dat je bereid bent diensten vanaf 05.00 uur te draaien.
  • Dat je beschikt over een goede conditie en dat je fysiek de werkzaamheden goed aankunt.
  • Dat je zelfstandig kunt werken en gemotiveerd bent om stevig aan te pakken.
  • Bij doorgroei naar andere functies is op termijn ook uitbreiding naar 40 uur mogelijk.

 

Het salaris voor de functie is conform de VGL-CAO en op basis van de te doen gebruikelijke salariëring binnen de bedrijfstak afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

 

Nadere inlichtingen over de functie van logistiek medewerker kun je inwinnen bij de heer D. Postma, hoofd planning & bedrijfsbureau in het distributiecentrum, te bereiken onder telefoonnummer 0515-428800.

 

Uw schriftelijke sollicitatie voorzien van een uitgebreide motivatie en CV dient u te sturen naar:             

 

Poiesz Supermarkten B.V.

t.a.v. mevrouw K. Brouwer

Edisonstraat 3

8606 JH  SNEEK

Of via email: werken@poiesz-supermarkten.nl

 

Je kunt ook een sollicitatieformulier invullen.