Medewerker perron afdeling vers voor de vrijdag –zaterdagnacht en zondag-maandagnacht

Als medewerker perron begeleid je op de afdeling inslag de chauffeur (leverancier) bij het plaatsen en eventueel afstapelen van de goederen op het perron. Je controleert de ontvangen
goederen en vervolgens wikkel je de administratie voor de leverancier af. Als ritvoorbereider controleer je de gereed staande vrachten voor verzending naar de filialen op kwaliteit en scan je de containers bij het laden of het onderdeel voorbereiden en clusteren van ritten voor aanvang laden door afdeling transport. 

 

Wie ben jij?
Je bent in ieder geval beschikbaar voor de nachtdienst van de zondag op maandagnacht en/of de vrijdag op zaterdagnacht. Wil jij naast deze dagen extra dagen werken? Dat is in overleg mogelijk.

 

Dit hebben wij jou te bieden:

  • Het aantal uren dat je gaat werken wordt in overleg bepaald;
  • Flexibele werktijden;
  • Een gezellige werksfeer;
  • Goede verzorging tijdens de pauzes met gratis fruit en soep in onze gezellige kantine;
  • Op termijn is uitbreiding van uren mogelijk.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Poiesz Supermarkten B.V., dé supermarkt van het Noorden. Een familiebedrijf dat 99 jaar geleden startte in hartje Sneek, de waterstad van het Noorden. Inmiddels hebben we 69 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel. Iedere dag staan er ruim 5.400 medewerkers klaar voor de klant. Elke dag is een kans om het nóg beter te kunnen doen. Door goed te luisteren naar wat de klant wenst en daarop in te spelen. En daar kun jij dus aan meehelpen!

 

Enthousiast? Wacht dan niet langer en solliciteer!

Vul hieronder het sollicitatieformulier in of stuur je motivatie, cv en beschikbaarheid naar werken@poiesz-supermarkten.nl. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Kim Brouwer, te bereiken onder telefoonnummer 0515-428800. Zij vertelt jou graag meer over de inhoud van deze functie.

Sollicitatieformulieren > Sollicitatieformulier Vaste Kracht (parttime/fulltime)

Locatie en functie

*
Indien je in een supermarkt wilt werken, welke hebben dan je voorkeur?
*
*

Gegevens

Tot slot

Vul hier niets in a.u.b.