Orderverzamelaars middag en avond afdeling vers

We zijn op zoek naar jou als jij:

 

  • graag aan de slag gaat als orderverzamelaar in het distributiecentrum van Poiesz in Sneek;
  • minimaal 1 middag/avond doordeweeks beschikbaar bent van 12.30 uur tot 22.00 uur, waarbij het aantal uren dat je gaat werken in onderling overleg worden bepaald;
  • flexibel, zelfstandig en gemotiveerd bent om stevig aan te pakken;
  • minimaal 16 jaar bent;
  • woonachtig bent in Sneek of directe omgeving. 

 

Het salaris van een  hulpkracht is conform de VGL-CAO en afhankelijk van je leeftijd. Dit betekent een all-in uurloon waarbij je niet hoeft te wachten op je vakantiegeld!

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Poiesz Supermarkten B.V., dé supermarkt van het Noorden. Een familiebedrijf dat 98 jaar geleden startte in hartje Sneek, de waterstad van het Noorden. Inmiddels hebben we 69 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel. Iedere dag staan er ruim 5.400 medewerkers klaar voor de klant. Elke dag is een kans om het nóg beter te kunnen doen. Door goed te luisteren naar wat de klant wenst en daarop in te spelen. En daar kun jij dus aan meehelpen!

 

Enthousiast? Wacht dan niet langer en solliciteer!

Vul hieronder het sollicitatieformulier in of stuur je motivatie, cv en beschikbaarheid naar werken@poiesz-supermarkten.nl t.a.v. Kim Brouwer. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met de afdeling planning & bedrijfsbureau van het distributiecentrum, te bereiken via telefoonnummer 0515-428800.

 

 

 

Sollicitatieformulieren > Sollicitatieformulier Hulpkracht (2-12 uur per week)

Locatie

*
Indien je in een supermarkt wilt werken, geef dan hier onder aan in welke(e) filia(a)l(en) je bij voorkeur zou willen werken.

Personalia

Opleiding

Beschikbaarheid

Vakantie

Overig

Vul hier niets in a.u.b.