Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 70 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 5000 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

 

Parttime vrachtwagenchauffeurs M/V

Als vrachtwagenchauffeur bestaan uw werkzaamheden uit het bevoorraden van onze filialen. Daarnaast dient u vanuit de filialen goederen en emballage te retourneren naar het distributiecentrum. Op dit moment zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs die op zaterdag willen werken en eventueel één of enkele dagen door de week. Er wordt hierbij gewerkt met een vroege en een late dienst.

 

Waar dient u aan te voldoen?

  • U dient in het bezit te zijn van een groot rijbewijs (C + CE), een chauffeurspas en een geldige code 95;
  • U beschikt over een goede conditie en een goede fysieke gezondheid;
  • U kunt zelfstandig werken en bent gemotiveerd om stevig aan te pakken;
  • U beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • U kunt gestructureerd werken en bent flexibel voor wat betreft uw inzet;
  • U bent beschikbaar op zaterdag en een (aantal) avond(en) in per week
  • U woont bij voorkeur binnen een straal van max. 30 kilometer van Sneek.

 

Het gaat hierbij om een arbeidsovereenkomst als hulpkracht voor, in eerste instantie, bepaalde tijd. Het salaris voor de functie is conform de VGL-CAO en op basis van de te doen gebruikelijke salariëring binnen de bedrijfstak afhankelijk van uw leeftijd en ervaring.

 

Interesse

Nadere inlichtingen over de functie van parttime chauffeur kunt u inwinnen bij de heer A. Ykema, hoofd expeditie in het distributiecentrum, te bereiken onder telefoonnummer
0515-428800.

 

 

U kunt hier het sollicitatieformulier invullen.