Ritvoorbereider voor de nacht

Voor onze afdeling gekoeld zijn wij op zoek naar een ritvoorbereider voor de nacht. De standplaats voor deze functie is ons distributiecentrum in Sneek. Als ritvoorbereider controleer je de gereed staande vrachten voor verzending naar de filialen op kwaliteit en scan je de containers bij het laden of het onderdeel voorbereiden en clusteren van ritten voor aanvang laden door afdeling transport. 

 

Wie ben jij?
Je bent in ieder geval beschikbaar voor één korte nachtdienst per week, op woensdags vanaf 03.15 tot 06.45 uur en je wilt deze combineren met een order verzamel diensten overdag of in de avond. Op termijn is er eventueel een tweede nachtdienst mogelijk (van 23.00 tot 06.30 uur) Als ritvoorbereider kun je fysiek maar ook netjes werk leveren.

 

Dit hebben wij jou te bieden:

  • Het aantal uren dat je gaat werken wordt in onderling overleg bepaald;
  • Flexibele werktijden;
  • Een gezellige werksfeer;
  • Goede verzorging tijdens de pauzes met gratis fruit en soep in onze gezellige kantine;
  • Op termijn is uitbreiding van uren mogelijk;
  • Mee vieren met het 100-jarig bestaan van Poiesz.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Poiesz Supermarkten B.V., dé supermarkt van het Noorden. Een familiebedrijf dat meer dan 100 jaar geleden startte in hartje Sneek, de waterstad van het Noorden. Inmiddels hebben we 72 supermarkten in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel. Iedere dag staan er ruim 5.400 medewerkers klaar voor de klant. Elke dag is een kans om het nóg beter te kunnen doen. Door goed te luisteren naar wat de klant wenst en daarop in te spelen. En daar kun jij dus aan meehelpen!

 

Enthousiast? Wacht dan niet langer en solliciteer!

Upload hieronder snel je c.v. of stuur je motivatie, cv en beschikbaarheid naar werken@poiesz-supermarkten.nl. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Kim Brouwer, te bereiken onder telefoonnummer 0515-428800. Zij vertelt jou graag meer over de inhoud van deze functie.

Laat je gegevens en cv achter

Gegevens

*
*
*
*
*
*
*
Vul hier niets in a.u.b.