Over Poiesz

Poiesz Supermarkten B.V. is een florerend familiebedrijf dat met een nuchtere kijk op zakendoen onderscheidend is binnen de branche en waar iedere dag 4800 medewerkers klaar staan voor de klant. Op dit moment bestaat ons bedrijf uit 70 moderne supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel. Het hoofdkantoor en het distributiecentrum zijn gevestigd in Sneek.

Vacature administratief medewerker P&O

Binnen de afdeling P&O is recent een vacature ontstaan voor de functie van: Administratief medewerker P&O. De functie houdt in hoofdzaak in; het ondersteunen van de personeelsfunctionarissen bij de voorbereiding en uitvoering van de P&O-werkzaamheden alsmede het tijdig en juist uitvoeren van administratief ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van de (digitale)personeelsadministratie.

 

Wij zoeken een medewerker met:

  • minimaal mbo werk- en denkniveau op basis van een afgeronde secretariële/administratieve opleiding richting personeelszaken of vergelijkbaar;
  • optimale computervaardigheden en affiniteit met digitale processen;
  • een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • een grote dosis enthousiasme, hetgeen zich vertaalt in je drive, verbondenheid, betrokkenheid en inzet;
  • een hoge mate van stressbestendigheid waardoor je in staat bent om het overzicht te bewaren in complexe situaties;
  • een hoge mate van zelfstandigheid met een proactieve houding;
  • een resultaatgerichte, accurate en flexibele instelling.

 

Poiesz Supermarkten B.V. biedt:

een interessante baan in een dynamische organisatie, waarbinnen ruimte is voor eigen inbreng en ideeën. Het salaris voor de functie is conform de VGL-CAO, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Het betreft hier een fulltime dienstverband voor in eerste instantie bepaalde tijd, te weten een jaar. Het is echter de intentie om een arbeidsovereenkomst aan te gaan voor onbepaalde tijd. 

 

Na de voorselectie worden er een aantal kandidaten uitgenodigd voor de voortzetting van de sollicitatieprocedure middels een gesprek.

 

Nadere inlichtingen over de functie kun je inwinnen bij de heer H. Nauta, manager P&O, te bereiken onder telefoonnummer 0515-428800. Jouw schriftelijke sollicitatie voorzien van een uitgebreide motivatie en CV dien je uiterlijk vóór 26 mei a.s. te sturen naar:

 

Poiesz Supermarkten B.V.

T.a.v. de heer H. Nauta

Edisonstraat 3

8606 JH  SNEEK

Of via email: werken@poiesz-supermarkten.nl