Over Poiesz

Wij zijn Poiesz Supermarkten B.V., dé supermarkt van het Noorden. Een familiebedrijf dat 97 jaar geleden startte in hartje Sneek, de waterstad van het Noorden. Inmiddels hebben we 69 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel. Iedere dag staan er ruim 4.800 medewerkers klaar voor de klant. Elke dag is een kans om het nóg beter te kunnen doen. Door goed te luisteren naar wat de klant wenst en daarop in te spelen. En daar kun jij aan meehelpen!

Vacature (aankomend) assistent bedrijfsleiders (m/v)

Kun jij goed organiseren en communiceren en heb je ambities om door te groeien? Poiesz Supermarkten B.V. is in de regio Groningen/Drenthe op zoek naar enthousiaste en gedreven:

 

Assistent bedrijfsleiders (m/v)

 

Als (aankomend) assistent bedrijfsleider assisteer en vervang je de bedrijfsleider van het filiaal. Je bent samen met je bedrijfsleider verantwoordelijk voor de gehele administratieve, organisatorische en financiële resultaten van je filiaal. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de aansturing en bijsturing van bepaalde facetten en afdelingen binnen de supermarkt. Je weet als geen ander hoe belangrijk het is om resultaatgericht te werken en daarnaast zorg je voor een commercieel winkelbeeld. Je weet het beste uit je medewerkers te halen en daarnaast heb je uiteraard oog voor de wensen van jouw klanten.

 

Wie ben jij?

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau en aantoonbare leidinggevende werkervaring in de Foodretail;
  • Je hebt een integere, flexibele en loyale instelling en grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je hebt sterke communicatieve en commerciële vaardigheden;
  • Je beschikt over goede leiderschapskwaliteiten en wilt deze verder ontwikkelen binnen onze organisatie;
  • Je hebt planmatig inzicht en organisatietalent;
  • Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden en een klantvriendelijke en klantgerichte c.q. gastvrije instelling;

 

Dit hebben wij jou te bieden:

  • Een interessante en uitdagende baan in een dynamische organisatie;
  • Ruimte voor jouw eigen inbreng en ideeën;
  • Een fulltime dienstverband;
  • Een salaris dat past bij de taken en verantwoordelijkheden van de functie;

 

Maar nu vraag je je natuurlijk af wie wij zijn…

Wij zijn Poiesz Supermarkten B.V., dé supermarkt van het Noorden. Een familiebedrijf dat ruim 98 jaar geleden startte in hartje Sneek, de waterstad van het Noorden. Inmiddels hebben we 69 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel. Iedere dag staan er ruim 5.000 medewerkers klaar voor de klant. Elke dag is een kans om het nóg beter te kunnen doen. En daar kun jij dus aan meehelpen!

 

Enthousiast? Wacht dan niet langer en solliciteer!

Stuur je cv en motivatie uiterlijk 5 december a.s. naar werken@poiesz-supermarkten.nl t.a.v. Jurjen de Jong, personeelsfunctionaris. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Klaas Derk Oldenziel, rayonleider, te bereiken via telefoonnummer 06-53325561.