Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 70 supermarkten en 66 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 5000 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Vacature BBL Menaam

Voor onze winkel in Menaam zijn wij op zoek naar een enthousiaste algemeen winkelmedewerk(st)er in combinatie met het volgen van een BBL- opleiding

    

Functie-inhoud:

De werkzaamheden bestaan uit alle voorkomende werkzaamheden in de supermarkt. Het betreft hier een dienstverband van tussen de 24 en 30 uur per week voor in eerste instantie bepaalde tijd. De functie wordt aangeboden in combinatie met het volgen van een werken en leren traject (BBL) bij Poiesz Supermarkten B.V. Hierbij ben je een aantal dagen in de week aan het werk en ga je één dag in de week naar school. Eventueel is deze functie ook mogelijk in combinatie met het volgen van een duale opleiding op het HBO.

 

Waar dien je aan te voldoen?

  • Je dient te beschikken over de juiste mentaliteit voor service- en dienstverlening binnen de supermarkt;
  • Je bent ambitieus en ziet een toekomst binnen de supermarkt zitten;
  • Je dient accuraat te kunnen werken en bent flexibel voor wat betreft jouw inzet;
  • Je beschikt over een grote mate van klantvriendelijkheid;
  • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken;
  • Je beschikt over goede contactuele eigenschappen;
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Berltsum en Menaam.

 

Het salaris is conform de VGL-CAO, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

 

Nadere inlichtingen over de functie kun je inwinnen bij de heer S. Boersma, rayonleider, te bereiken onder telefoonnummer 0515-428800.

 

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je hier een sollicitatieformulier invullen.