Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 69 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 5000 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Vacature Financieel administratief medewerker

Ben jij op zoek naar een administratieve baan waarin geen dag hetzelfde is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze financiële afdeling op het hoofdkantoor in Sneek zijn wij op zoek naar een ervaren

 

financieel administratief medewerker

 

Dit ben jij:

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van Finance of gelijkwaardige werkervaring met hbo werk- en denkniveau.
 • Je bent analytisch sterk en kunt goed schakelen van probleem naar oorzaak. Je maakt hierbij de vertaalslag naar een structurele oplossing.
 • Je bent in staat om de relevante applicaties te doorgronden en om binnen deze applicaties analyses uit te voeren.
 • Je bent flexibel voor wat betreft je inzet.
 • Je hebt een pragmatische instelling.

 

Zo ziet jouw werkdag eruit:

Als financieel administratief medewerker ben je (mede)verantwoordelijk voor een juiste, volledige en tijdige verslaglegging van alle facetten van de financiële administratie met betrekking tot het hoofdkantoor, het distributiecentrum alsmede de 69 supermarkten. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit ondersteuning bij de periodeafsluiting, controle op journalisering vanuit ERP applicaties en ondersteuning van het hoofd financiële administratie. Daarnaast ben je vraagbaak voor financieel administratief gerelateerde vragen vanuit de organisatie en ben je bezig met alle voorkomende financieel administratieve werkzaamheden behalve de debiteuren- en crediteuren administratie.

 

Door de snel veranderende wereld om ons heen zullen we ook als afdeling Finance steeds moeten schakelen. Dit betekent dat jij een belangrijke rol hebt in het up to date houden van een effectieve en efficiënte inrichting van de financiële administratie zodat aan de informatiebehoefte vanuit de business en vanuit eventuele nieuwe activiteiten kan worden voldaan. Daarnaast zijn we als afdeling voor een breed palet aan zaken dienstverlenend binnen onze organisatie. Dit maakt dat de vraagstukken voor afdeling financiële administratie steeds weer anders zijn. Hierdoor is de functie geen dag hetzelfde en blijft de baan uitdagend en variërend.  

 

Dit hebben wij jou te bieden:

 • Een interessante parttime baan in een boeiend bedrijf.
 • Een contract van 30 uur per week (minus atv betekent dit een werkweek van 27,75 uur per week).
 • Bij goed functioneren wordt je contract na een jaar verlengd voor onbepaalde tijd.
 • Een gezellige werksfeer.
 • Ruimte voor jouw inbreng en ideeën. Je kunt jezelf bij ons ontwikkelen!
 • Een afwisselende functie in een dynamische werkomgeving, waarin de dagen voorbij vliegen!

 

Enthousiast? Wacht dan niet langer en solliciteer!

Ben jij de financieel administratief medewerker die staat te springen om aan de slag te gaan op onze dynamische afdeling? Wacht dan niet langer en stuur je cv en motivatie uiterlijk 10 februari a.s. naar werken@poiesz-supermarkten.nl t.a.v. Kim Brouwer. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Marleen de Jong, hoofd afdeling financiële administratie, te bereiken via telefoonnummer 0515-428800.