Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 70 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 5000 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Vacature gespecialiseerd medewerker Bolsward

Voor ons filiaal te Bolsward zijn wij op zoek naar een enthousiaste gespecialiseerd winkelmedewerk(st)er. Het gaat hierbij om een medewerker die doorgaans 2 tot 12 uur per week werkzaam wil zijn in de supermarkt. De werkzaamheden bestaan uit alle voorkomende werkzaamheden in de winkel. Een rooster wordt in overleg bepaald, echter je dient wel volledig beschikbaar te zijn op zaterdag.

 

Waar dien je aan te voldoen?

  • Je bent in ieder geval volledig beschikbaar op zaterdag;
  • Je bent in het bezit van het certificaat sociale hygiëne of bereid om deze cursus te gaan volgen;
  • Je dient accuraat te kunnen werken en bent flexibel voor wat betreft jouw inzet;
  • Je dient zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken;
  • Je beschikt over een grote mate van klantvriendelijkheid;
  • Je bent minimaal 21 jaar oud;
  • Je bent woonachtig in Bolsward of in de directe omgeving.

 

Het salaris voor de functie is conform de VGL-cao en afhankelijk van leeftijd.

 

Voor vragen c.q. verdere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met één van de kaderleden van filiaal Bolsward, te bereiken onder telefoonnummer 0515-574796.

 

Heb je interesse in deze vacature bij Poiesz Supermarkten B.V.? Dan kun je hieronder een sollicitatieformulier invullen en opsturen.

 

 

 

 

Solliciteer direct als hulpkracht

Locatie

Waar wil je werken?*
Indien je in een supermarkt wilt werken, geef dan hier onder aan in welke(e) filia(a)l(en) je bij voorkeur zou willen werken.
Voorkeur 1
Voorkeur 2
Voorkeur 3

Personalia

Opleiding

Beschikbaarheid

Vakantie

Overig

Vul hier niets in a.u.b.