Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 70 supermarkten en 66 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 5000 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Vacature gespecialiseerd medewerker Franeker

Voor ons filiaal te Franeker Centrum zijn wij op zoek naar een enthousiaste gespecialiseerd winkelmedewerk(st)er. Het gaat hierbij om een medewerker die doorgaans 2 tot 12 uur per week werkzaam wil zijn in de supermarkt. De werkzaamheden bestaan uit alle voorkomende werkzaamheden waarbij het openen en/of afsluiten van de winkel in ieder geval tot je takenpakket zal behoren. Een rooster wordt in overleg bepaald, echter je dient wel beschikbaar te zijn op twee avonden in de week.

 

Waar dien je aan te voldoen?

  • Je bent in ieder geval beschikbaar op twee avonden in de week;
  • Je bent in het bezit van het certificaat sociale hygiëne en het certificaat BHV of bereid om deze cursussen te gaan volgen;
  • Je dient accuraat te kunnen werken en bent flexibel voor wat betreft jouw inzet;
  • Je dient zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken;
  • Je beschikt over een grote mate van klantvriendelijkheid;
  • Je bent minimaal 21 jaar oud;
  • Je bent woonachtig in Franeker of in de directe omgeving.

 

Het salaris voor de functie is conform de VGL-cao en afhankelijk van leeftijd.

 

Voor vragen c.q. verdere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met één van de kaderleden van filiaal Franeker Centrum, te bereiken onder telefoonnummer 0517-394862.

 

Heb je interesse in deze vacature bij Poiesz Supermarkten B.V.? Dan kun je hier een sollicitatieformulier invullen en opsturen.