Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 70 supermarkten en 67 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 5000 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Hulp en vakantiekrachten Berltsum (M/V)

Voor ons nieuw te openen filiaal te Berltsum zijn wij vanaf juli 2018 op zoek naar enthousiaste hulp- en vakantiekrachten voor diverse afdelingen

  

Het gaat hierbij om medewerkers die doorgaans 2 tot 12 uur per week werkzaam willen zijn in de supermarkt als hulpkracht of gedurende de zomermaanden beschikbaar zijn en willen werken als vakantiekracht. Een rooster wordt in overleg bepaald, echter je dient wel beschikbaar te zijn op een aantal dagdelen in de week.

 

Waar dien je aan te voldoen?

  • Je bent (gedurende de zomerperiode) beschikbaar op een aantal dagdelen in de week;
  • Je bent flexibel in de uitvoering van je werkzaamheden;
  • Je dient zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken;
  • Je beschikt over een grote mate van klantvriendelijkheid;
  • Je bent minimaal 15 jaar oud;
  • Je bent woonachtig in Berltsum of in de directe omgeving.

 

Het salaris van een hulp-/vakantiekracht is conform de VGL-CAO en afhankelijk van je leeftijd.

 

Heb je interesse in een baan als hulp-/vakantiekracht bij Poiesz Supermarkten B.V.? Dan kun je een sollicitatieformulier invullen en opsturen. Wil je graag als vakantiekracht solliciteren? Vul dan het sollicitatieformulier vakantiekracht in. Wil je liever een baan als hulpkracht voor langere tijd? Vul dan een sollicitatieformulier hulpkracht in.