Over Poiesz

Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden van Nederland. Een uniek familiebedrijf voor een unieke regio. En met 70 supermarkten en 68 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel zijn we vrijwel altijd dichtbij. In 1923 gestart in hartje Sneek en ook nu nog zijn het hoofdkantoor en het distributiecentrum gevestigd in de waterstad van het Noorden. Bij Poiesz Supermarkten B.V. staan elke dag ruim 5000 medewerkers klaar voor onze klanten in het Noorden.

Vacature hulpkracht afdeling KW Groningen Helpman

Voor ons filiaal te Groningen Helpman zijn wij op zoek naar enthousiaste

Hulpkrachten (M/V)

voor de afdeling KW (Kruidenierswaren)

 

Het gaat hierbij om medewerkers die doorgaans 2-12 uur per week werkzaam willen zijn op de afdeling KW als hulpkracht. Een rooster wordt in overleg bepaald, echter je dient wel beschikbaar te zijn op drie avonden in de week van maandag t/m zondag.

 

Waar dien je aan te voldoen?

  • Je bent flexibel in de uitvoering van je werkzaamheden;
  • Je bent beschikbaar op drie avonden in de week van maandag t/m zondag;
  • Je beschikt over een flinke dosis aanpakkersmentaliteit;
  • Je beschikt over een grote mate van klantvriendelijkheid;
  • Je bent minimaal 15 jaar oud;
  • Je bent woonachtig in Groningen of in de directe omgeving.

 

Het salaris van een hulpkracht is conform de VGL-CAO en afhankelijk van je leeftijd.

 

Voor vragen c.q. verdere inlichtingen over deze vacature, kom dan langs in het filiaal of neem contact op met een van de kaderleden van filiaal Groningen, te bereiken onder telefoonnummer 050-5261476.

 

Heb je interesse in een baan als hulpkracht bij Poiesz Supermarkten B.V.? Dan kun je hier een online sollicitatieformulier invullen.